Heb je wel voldoende overzicht?

In welke fase bevindt het proces zich? Wat is de status? Welke werkstroomverzoeken staan nog open? En wie is er verantwoordelijk voor een bepaalde actie? Hoe meer processen er zijn binnen de organisatie, hoe lastiger het wordt om het overzicht te bewaren. Minder overzicht betekent minder controle, minder efficiëntie en onder de streep minder inkomsten. Je ziet: alles draait om een goed overzicht over de werkprocessen.

Workflow Extender Add-onOm je dat overzicht te bieden, hebben we de Workflow Extender Add-on ontwikkeld. Dit is een flexibele workflowmodule in Exact Synergy, speciaal voor het digitaal structureren van processen. Worstel je met een veelheid aan bedrijfsprocessen die bestaan uit meerdere fases en verschillende volgstromen of gelijktijdige werkstromen? Met deze slimme tool pak je de controle terug: alles wat je moet weten op één scherm inzichtelijk.

Smart moves:
  • Op één scherm inzicht in alle fasen en onderliggende werkstroomverzoeken
  • Géén dwingende procesflow, flexibel te definiëren hoofd- en subfasen
  • Alle informatie centraal beschikbaar: afspraken, budget, planning, verantwoordelijken
  • Vervolgacties uitzetten zonder eerst klant of collega te hoeven raadplegen
  • Meer overzicht à meer controle à meer efficiëntie à meer inkomsten

Meer controle?

Wil jij ook meer controle over de interne bedrijfsprocessen? Onze consultants helpen je de touwtjes weer in handen nemen. Download de factsheet of neem meteen contact op: bel 020 - 655 75 75 of e-mail.


Onze partners


Wie gingen je voor

Mail ons, wij helpen je graag verder