Evenementen

Ontbijtseminar analyses & rapportages op maat met BOARD

Ontbijtseminar analyses & rapportages op maat met BOARD

Tijdstip:
08:00 uur - 10:00 uur
Locatie:
QUBE, Kruisweg 807, Hoofddorp

Versnipperde analyses en rapportages

Hoe vaak gebeurt het niet in een organisatie dat iedere afdeling er andere cijfers op nahoudt? Dat iedere manager met zijn eigen rapporten en analyses werkt, de KPI’s definieert op basis van zijn eigen cijfers en dat er geen overeenstemming bestaat over de vraag welke rapportage nu leidend is? 

Op zich is het niet vreemd dat iedere afdeling met eigen rapportages werkt, aangezien de informatiebehoefte verschillend is. Toch leidt het tot veel hoofdbrekens wanneer definities en daardoor cijfers niet overeenstemmen.

Betere beslissingen met BOARD

BOARD is een overzichtelijk dashboard waarmee je kunt analyseren, plannen, budgetteren en voorspellen. Eén integrale oplossing voor Business Intelligence en Corporate Performance Management, aangepast aan de specifieke eisen van iedere afdeling: sales, marketing, logistiek, HR en financiën. Met BOARD All-in-One beschikt de gehele organisatie over de juiste informatie. 
 
Dankzij de intuïtieve interface kunnen medewerkers de rapporten en analyses zelf aanpassen, zonder dat hiervoor programmeerwerk of een programmeur nodig is. Met BOARD weet je zeker dat iedereen in de organisatie dezelfde data op dezelfde manier gebruikt. En dat zorgt niet alleen voor een efficiënter besluitvormingsproces, maar ook voor betere beslissingen.

Gerben Nieuwland van QUBE laat je graag de mogelijkheden zien voor jouw organisatie.
 
  • Locatie: QUBE ICT Solutions BV, Kruisweg 807 Hoofddorp
  • Datum: dinsdag 13 maart
  • Tijdstip: van 08:00 uur - 10:00 uur
  • Parkeergelegenheid (gratis) voor de deur
  • Aan dit seminar zijn geen kosten verbonden

 

Schrijf je hier in