Evenementen

Ontbijtseminar Netwerk Security & Wetgeving

Ontbijtseminar Netwerk Security & Wetgeving

Tijdstip:
08:00 uur - 09:45 uur
Locatie:
QUBE, Kruisweg 807, Hoofddorp

Hoe voorkom je problemen met cryptoware, malware en ransomware? 

MKB bedrijven zijn zich niet altijd bewust van het gevaar dat zij lopen op het lekken of verliezen van data. Veel kleine bedrijven denken niet interessant te zijn of denken dat hun gegevens of netwerk geen doelwit zal zijn van criminelen. Ook bedrijfsspionage is een gevaar dat niet altijd onderkend wordt. Tijdens ons ontbijtseminar laten we je alles zien over Netwerk Security, de Meldplicht Datalekken en de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Sprekers en onderwerpen donderdag 22 juni 2017

Netwerk Security

Remko Hartlief van QUBE ICT Solutions BV vertelt je vanuit verschillende invalshoeken alles over de actualiteit, trends en ontwikkelingen op het gebied van Netwerk Security. Hoe speel je als organisatie goed in op dit soort ontwikkelingen? Hoe manage je een crisis waarbij de continuïteit van de IT dienstverlening of de gehele organisatie in gevaar komt?


Meldplicht datalekken en Wet Bescherming Persoonsgegevens

Rens Goudsmit van TeekensKarstens Advocaten laat je zien aan welke wettelijke verplichtingen je moet voldoen op het gebied van datalekken, en wijzigingen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.Schrijf je hier in