Evenementen

Ontbijtseminar Netwerk Security & Wetgeving

Ontbijtseminar Netwerk Security & Wetgeving

Tijdstip:
08:00 uur - 09:45 uur
Locatie:
QUBE, Kruisweg 807, Hoofddorp

Hoe voorkom je problemen met cryptoware, malware en ransomware? 

MKB bedrijven zijn zich niet altijd bewust van het gevaar dat zij lopen op het lekken of verliezen van data. Veel kleine bedrijven denken niet interessant te zijn of denken dat hun gegevens of netwerk geen doelwit zal zijn van criminelen. Ook bedrijfsspionage is een gevaar dat niet altijd onderkend wordt.

Wat is de regelgeving op dit gebied?

Vanaf 25 mei 2018 zijn bedrijven verplicht om privacygegevens beter te beschermen met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je moet dan weten hoe persoonsgegevens verwerkt worden, wie bij deze data kan en wat te doen als er een datalek is.

 

Wat wordt er vertelt tijdens het seminar?

Remko Hartlief vertelt je vanuit verschillende invalshoeken alles over de actualiteit, trends en ontwikkelingen op het gebied van Netwerk Security. Hoe speel je als organisatie goed in op dit soort ontwikkelingen? Hoe manage je een crisis waarbij de continuïteit van de IT dienstverlening of de gehele organisatie in gevaar komt? Wat doe je als er een datalek is? En wat moet er gebeuren om te voldoen aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)?

Dus zorg ervoor dat je organisatie klaar is voor 25 mei 2018!

Locatie: QUBE ICT Solutions BV, Kruisweg 807 Hoofddorp
Datum: donderdag 02 november 2017
Tijdstip: van 08:00 uur - 10:00 uur
Parkeren: (gratis) voor de deur
Kosten: Aan dit seminar zijn geen kosten verbonden


Schrijf je hier in