Evenementen

Ontbijtseminar Netwerk Security

Ontbijtseminar Netwerk Security

Tijdstip:
08:00 - 10.00
Locatie:
QUBE, Kruisweg 807, Hoofddorp

Betaalbare netwerkbeveiliging; hoe realiseer je dat?

Kleine bedrijven zijn niet minder een doelwit van cyberaanvallen dan grote bedrijven. Misschien zijn ze zelfs wel vaker doelwit. MKB-bedrijven hebben vaak een krapper budget en minder middelen voor security, waardoor het bedrijfsnetwerk doorgaans meer zwakheden vertonen waar misbruikt van gemaakt word.

 

Tijdens ons ontbijtseminar zal Remko Hartlief (Senior Netwerk consultant en Ethisch hacker) aan de hand van praktijkvoorbeelden toelichten hoe gemakkelijk hackers binnen kunnen komen en met bijvoorbeeld één standaard wachtwoord van een switch, je bedrijf infiltreren.

 

Dagelijks komen er vele mails binnen, word er gewerkt in de Cloud, gebruiken werknemers usb sticks en loggen medewerkers en externe partijen van buitenaf in. Allemaal manieren waar cybercriminelen handig gebruik van maken om het netwerk binnen te dringen en om data te stelen of te versleutelen.

 

Remko zal in vijf eenvoudige tips vertellen hoe je cybercriminelen het werk moeilijker maakt. Maar ook hoe data beter beveiligd is. We geven alvast één tip: Pas de rechten van gebruikers aan naar lees en lees/schrijf rechten, zodat bij een encryptie minder bestanden beschadigd raken.

 

Wil je je bedrijf beter beschermen en de andere tips weten? Schrijf je nu in.

 

Deelnemen

Datum: donderdag 28 juni 2018
Tijdstip: 08:00 uur - 10:00 uur
Locatie: QUBE, Kruisweg 807 Hoofddorp
Deelname is gratis
Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging van deelname.


Schrijf je hier in