Blog

Nieuwe updates Exact Globe en Exact Synergy

De nieuwe updates van Exact software zijn beschikbaar. De versies 415 en 260 zullen niet meer werken op Windows Vista, Microsoft Office 2007 en Microsoft Exchange 2007.

Lees verder

Release Notes - Contract Management 3.2.7.

Sinds vandaag is er een nieuwe versie van Contract Management beschikbaar voor Exact Synergy Enterprise 259.

Met versie 3.2.7. is Contract Management officieel compatible met Exact Synergy Enterprise 259 en 260.

Lees verder

Beveilingingsrisico's Meltdown en Spectre

Vorige week kwamen de beveiligingsrisico’s Meltdown en Spectre in het nieuws. Bij onze Joep klanten zijn de eerste patches al geïnstalleerd en houden wij het netwerk up to date.

 

Wanneer je geen Joep klant bent en het netwerk zelf beheerd, is het raadzaam om via onder ander Windows Update patches te installeren. Het bedrijfsnetwerk loopt gevaar.

Lees verder

Praktische tips voor de AVG

Op het moment van het plaatsen van dit artikel is er nog iets meer dan 4 maanden, ofwel 21 weken, te gaan en dan zal de Europese wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (General Data Protection Regulation, GDPR) worden gehandhaafd. Inmiddels zou dit niet meer tot vraagtekens moeten leiden en zou jouw organisatie al in de afrondende fase moeten zitten omdat je uiteraard alles op orde hebt.

 

Gelukkig weten wij bij QUBE dat de werkelijkheid weerbarstiger is en dat je soms er gewoon weg niet eerder aan toe bent gekomen.

 

Daarom hebben wij een paar praktische tips voor je om na te gaan.

Lees verder

Cybersecurity trends in 2018

Aan het einde van elk jaar publiceren anti virus bedrijven de trends op het gebied Cybersecurity. QUBE heeft de bevindingen van 4 grote bedrijven doorgenomen en onder elkaar gezet.  

Lees verder

KPN stopt met ISDN, wat nu?

KPN heeft aangegeven te stoppen met ISDN en PSTN. Deze netwerken zijn verouderd en tegenwoordig zijn er betere en goedkopere technieken zoals VoIP. Het uit faseren van PSTN en ISDN heeft consequenties voor bedrijven die hier nog gebruik van maken. Voor die bedrijven is het daarom belangrijk om actie te ondernemen.

Lees verder

Exact Synergy Tip: Exact Warehouse Management Systeem (WMS)

Beheer jij de goederenstromen? Ervaar jij genoeg inzicht in je voorraad? Met Exact Warehouse Management Systeem (WMS) heb je grip op je voorraadbeheer. Zo heb je nooit teveel op voorraad (wat geld kost) en verlies je minder klanten (doordat er minder fouten worden gemaakt). Lees verder

Eindejaarsverwerking

Het einde van het jaar is voor veel organisaties een drukke periode. Diverse eindejaarsverwerkingen moeten in Exact Globe doorgevoerd worden. Lees verder

Exact Synergy Tip: Marketingcampagnes organiseren en beheren

Marketingcampagnes zijn goed in Exact Synergy te beheren. Door de verschillende soorten marketingactiviteiten bij te houden in verschillende projecten, is het eenvoudig om resultaten bij te houden en nieuwe kansen te ontdekken. Zo krijg je meer grip op je marketingcampagnes.

Lees verder

QUBE ontwikkelt nieuwe app tijdens Hackathon

Op 15 november vindt Exact live 2017 weer plaats. QUBE doet dit jaar voor het eerst mee met de bijbehorende Hackathon in het kader van "Develop Tomorrow's Tech". Hoe kunnen we technologie inzetten om onze klanten te helpen bij het overwinnen van hun grootste uitdagingen? Dat is de centrale vraag aan onze developers tijdens de Exact Live Hackathon. 

Lees verder