Blog

QUBE ontwikkelt nieuwe app tijdens Hackathon

Op 15 november vindt Exact live 2017 weer plaats. QUBE doet dit jaar voor het eerst mee met de bijbehorende Hackathon in het kader van "Develop Tomorrow's Tech". Hoe kunnen we technologie inzetten om onze klanten te helpen bij het overwinnen van hun grootste uitdagingen? Dat is de centrale vraag aan onze developers tijdens de Exact Live Hackathon. 

Lees verder

Nederlands bedrijfsleven onvoldoende beveiligd

Het Nederlandse bedrijfsleven moet een flinke inhaalslag maken op het gebied van beveiliging wil het bestand zijn tegen (nieuwe) dreigingen. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van beveiligingsbedrijf Securitas. Meer dan de helft (55%) van de deelnemende organisaties geeft aan de afgelopen twee jaar geen wijzigingen te hebben doorgevoerd in haar beveiligingsbeleid.

Lees verder

Beveiligingslek Wi-Fi

Maandag 16 oktober is er een onderzoek gepubliceerd over de KRACK-aanval op Wi-Fi netwerken. Uit het onderzoek blijkt dat de aanval een risico vormt voor Wi-Fi netwerken. Lees verder

Geslaagd seminar AVG

Afgelopen donderdag 28 september heeft QUBE in samenwerking met Teekens&Karstens (TK) een privacy seminar gehouden. In de Hortus Botanicus te Leiden werden geïnteresseerde bezoekers bewust gemaakt van de urgentie en de nadere gevolgen van de nieuwe Europese wet Algemene Verordening Gegevens (AVG). De AVG treedt in werking op 25 mei 2018.

Lees verder

Mailproblemen met iOS 11

Sinds dinsdag 19 september heeft Apple hun nieuwe besturingssysteem uitgebracht, iOS 11. Nu zijn er problemen geconstateerd met de standaard Mail-app.

Lees verder

Release Notes - Contract Management 3.2.6

Sinds vandaag is er een nieuwe versie van Contract Management beschikbaar voor Exact Synergy Enterprise 259.

Met versie 3.2.6. is Contract Management officieel compatible met Exact Synergy Enterprise 259.

Lees verder

'Bedrijven in paniek over privacywet'

Bedrijven zijn in paniek over de nieuwe Europese privacywet die vanaf mei 2018 ingaat. Dat zegt het gegevensbeschermingsteam van DLA Piper in het Financieele Dagblad. Lees verder

Exact Synergy Tip: Werk efficiënter door middel van Workspaces

Sinds Exact Synergy update 257 is het mogelijk om te werken met workspaces. Creëer een persoonlijke workspace of een template die gebruikt kan worden door de gehele afdeling. Jouw kalender, veelgebruikte verzoeken, links en rapportages op één overzichtelijke startpagina.

Lees verder

Enthousiaste reacties bij ontbijtseminar BOARD

Dinsdag 4 juli organiseerde QUBE een ontbijtseminar waarin haar Business Intelligence tool BOARD centraal stond. De deelnemers, 12 in totaal, waren zowel klanten als prospects van QUBE. Ze kregen een boeiende presentatie te zien waarin duidelijk werd welke voordelen dit programma hen kan bieden. Dat leidde tot enthousiaste reacties…

Lees verder

Microsoft voorziet XP en Server 2003 van belangrijke update

Vanwege de grootschalige aanval door de WannaCry-ransomware heeft Microsoft besloten om een belangrijke beveiligingsupdate voor Windows XP, Server 2003 en Windows 8 voor alle gebruikers van deze platformen uit te brengen, ook al is de standaard support van deze platformen al lang gestopt.

Lees verder