Altijd en overal online?

Thuis, onderweg, bij de klant op kantoor: kenniswerkers zijn overal en altijd online, zeker niet alleen tijdens kantooruren wanneer ze op hun werkplek zitten. Dat stelt speciale eisen aan het netwerk, dat op alle momenten met alle mogelijke devices en protocols moet kunnen communiceren. Maar dat tegelijkertijd ook de veiligheid van bedrijfsgevoelige informatie moet kunnen garanderen, snel en met een hoge mate van betrouwbaarheid.

Netwerkmanagement

Het beheer van computernetwerken is een specialisme. Van file- en applicatieservers, internet, telefonie, bekabeling, routers, switches, security en back-ups tot de cloud: we zorgen dat alles op rolletjes loopt. Up-to-date, snel, betrouwbaar en veilig. Bij een goed netwerk gaat alles zo feilloos dat je eigenlijk niet eens door hebt dat het er is. Daarom zijn wij pas tevreden als jij niet meer merkt hoe goed we ons werk doen.

Smart moves
  • Beschermd tegen onbevoegde gebruikers, virussen en dergelijke
  • Een netwerk dat haast onmerkbaar de communicatie ondersteunt
  • Een hoge mate van betrouwbaarheid en beschikbaarheid
  • Snelle afhandeling van hardware- en softwarestoringen
  • Een netwerk dat meegroeit met de organisatie

Meer weten?

Wij zorgen voor een netwerk dat medewerkers optimaal ondersteunt in hun werkzaamheden. Onze consultants laten je graag zien welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie. Bel 020 - 655 75 75 of e-mail voor een persoonlijk gesprek.


Onze partners


Wie gingen je voor


Mail ons, wij helpen je graag verder